За нас

Chetivo.bg е медиен портал, който цели да ви информира, образова и забавлява. Когато създадохме нашия уебсайт, се обединихме около идеята да представяме добре проучени и задълбочени статии на културни, технологични и научни теми. Желаем „Четиво“ да се превърне в място, което читателите да могат да посещават редовно и да откриват статии на български език, свързани с всичките им интереси.

„Четиво“ ви предлага информация за нови научни открития, технологични и бизнес събития в страната и извън нея. Препоръчваме и изказваме искрени мнения и за нови или малко познати книги, филми и игри. Екипът ни е с разнообразни познания и интереси – журналистика, литература, финанси, технологии и други. Страстта ни спрямо високото качество и желанието да обогатяваме информационно читателите си, е това, което ни обединява.

Бъдете приятно начетени с www.chetivo.bg

Ние сме екип от хора, специализирали в различни професионални области, готови да съчетаят знанията и уменията си, за да ви предоставят информационна платформа, на която можете да се доверите. Времето на нашите читатели е важно за нас и затова нашата цел е да го запълним с качествено съдържание.