Над 40 компании на Franchising Expo 2016 в София

На 4-ти и 5-ти ноември в Парадайс Център, София, за шеста поредна година ще се проведе изложението Franchising Expo и конференцията Нови Бизнес Идеи. Събитието е посветено на иновативни идеи и практическа реализация в бизнеса.  Ще присъстват основателите на някои от най-успешните български франчайзи, както и създатели на едни от най-бързо развиващите се компании у нас.

На експото ще има над 40 изложителя, които ще представят бизнес модела си. Някои от тях са Office One Superstore, Orange Center, Смарт Органик, Aladin Foods, Еврофутбол, както и Subway – генералният спонсор на събитието.

Конференцията ще даде възможност на посетителите да се запознаят лично с ключови фигури от тези и други компании. Нови Бизнес Идеи ще включва и лекции от опитни бизнес личности, доказали се в България и чужбина, като:

Христо Христов, CEO нa Нетинфо – най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната, лидер на пазара от 16 години;

Яни Драгов, CEO на Roobar – българска компания, която за няколко години достигна до 46 страни на 4 континента. Марката е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продавани барчета на месец;

Диана Райкова, Expand Manager в Subway – най-големият франчайз в света, който 43 години след създаването си е най-голямата ресторантьорска верига с над 42 700 обекта. Subway има повече ресторанти от от МакДоналдс в държави като САЩ, Канада и Австралия.

Професионалистите ще обсъждат как да бъде постигнато бързо развитие и важни тънкости при управлението на един бизнес.

Тази година събитието също ще включва и динамични уъркшопи, както и състезание за най-добра start-up компания. Печелившите ще имат възможност да получат консултация за проекта си от експерти.

За повече информация относно изложители, лектори и програма, можете да посетите официалния сайт на експото тук.

Коментирай