Прожекторна смарт гривна

Нова информация:

Когато нещо излежда прекалено добро, за да е истинско – доверете се на инстинктите си. Cicret гривните няма изглеждат по начина, показан в първите снимки и видео на компанията. Гривната ще е далеч по-дебела и тежка, ако изобщо се появи на пазара. Функционалността на продукта също е далеч от обещаното. Това е видео от 2015, което демонстрира как работят първите прототипи:

Както виждате, гривната прожектира главно в бяло и не прилича дори и малко на мобилен екран на кожата ви. Можехме да извиним този прототип като първи опит, но това е единствената демонстрация, показвана от компанията до момента. Гривната трябваше да е завършен продукт до края на 2016 година.

Критици онлайн също изразиха мнение, че да се направи смарт гривна като тази от първоначалната идея на Cicret, просто е невъзможно със сегашната технология. Това хумористично YouTube видео обяснява в детайли защо multi-touch действия, яснота при прожектирането и други не трябва да бъдат очаквани:

____________________________________________________________________________________________________

Компанията Cicret в процес по внедряване в производство на своя продукт с мотото “като таблет, но на кожата ви”.

Гривната ще позволява да правите през нея всичко, което можете да правите и на телефона си. Тя всъщност е периферно устройство към вашия телефон, която прожектира всичко върху ръката ви. Гривната работи върху всички цветове кожа и съвместима е с Android и IOS. Тя прожектира екрана на телефона ви, има собствена Android система, заменяема батерия и е водоустойчива.

В момента компанията има два екипа от хора, които се занимават с производството и ценообразуването, за да се изготвят първите работещи примери. Основната работа е върху предварителните продажби и стартирането на доставките. За да продължат напред, на компанията ще ѝ е необходима сумата от 500 000 долара, с които да бъдат постигнати следните неща:

 1. Стартиране на производствения процес за първите прототипи.
 2. Официално стартиране на предварителни продажби в цял свят.
 3. Създаване на дистрибуторска мрежа във всяка страна.
 4. Стартиране на масово производство до есента на 2016г.
 5. Доставки до края на 2016г.

Специалното предложение на компанията към момента е да направите дарение до набирането на сумата от 500 000$, с които ще подпомогнете производствения процес на прожекторната гривна. След дарението компанията ви дава правото да закупите гривната на по-специална цена от 250$ спрямо пазарната (300$). Още една преференция, от която ще можете да се възползвате, е възможността да закупите гривната една седмица преди официалното пускане на пазара.

Към днешната дата компанията вече е събрала 529 500$, което означава, че проектът е факт и до края на годината ще станем свидетели на този продукт.

 

One thought on “Прожекторна смарт гривна

 • September 29, 2016 at 12:18 pm
  Permalink

  Бъдещето е вече тук.

  Reply

Коментирай